digitaliseert smalfilms, videobanden, dia's en meer

Nostalgische videoshow
Historing kan de spil zijn tijdens een te organiseren nostalgisch evenement, zoals een Top 2000-cafe of een back to the 60's-, 70's- of 80's-evenement. Wij kunnen zorgen voor de muzikale aankleding door middel van de muziek uit die jaren, compleet met videoclips, geprojecteerd op videoschermen.

Audiomeubel


ovaal-oranje4
Apparatuur?
Voor groepen tot 50 personen in een klein intiem zaaltje is er de kleine set. Deze bevat een DJ Booth, 2 kleine actieve speakers op een statief, een videomixer, een MacBook Pro, een draadloze microfoon en een kleine lichtshow.
Voor groepen van 50 tot ruim 100 personen is er de middelgrote set. Deze bevat een DJ Truss Booth, opgesierd met een tweetal moving heads, 2 actieve speakers, een videomixer, een MacBook Pro, een draadloze microfoon en een kleine lichtshow.
Voor grotere shows in grotere zalen wordt gebruik gemaakt van een ovaal wit led DJ meubel met geïntegreerde led verlichting (zie afbeelding rechts), 2 actieve subwoofers met daarboven via een tussenpaal 2 full range speakers, draadloze microfoon, videomixer, MacBook Pro en een lichtshow, aangepast aan de grootte van de zaal.
Wilt u naast de muziek ook de bijhorende
videoclips of heeft u eigen beeldmateriaal, dat u tijdens het feest wilt vertonen, dan komt daar een videoscherm en een short throw beamer bij.

DJ
De DJ
Uw DJ heeft ruime ervaring en een brede kennis van muziek. Hij is ruim 15 jaar als deejay bij diverse omroepen in den lande werkzaam geweest en draait inmiddels al zo’n 15 jaar overal in het land nostalgische discoshows. Hij kent de fijne kneepjes van het vak als het gaat om het draaien voor een live publiek. Als geen ander weet hij op het juiste moment de juiste snaar te raken en de stemming op de goede manier er in te brengen. Sterker nog, hij springt zelf menigmaal duchtig mee en is erg handig met de luchtgitaar en -drums.

De kosten (inclusief DJ)
Voor het huren van de kleine set voor een 4 uur durend intiem klein feestje betaalt u 350 euro. Voor ieder half uur extra wordt 50 euro in rekening gebracht.
Voor het huren van de middelgrote set betaalt u 500 euro voor een 4 uur durende show. Voor ieder half uur extra wordt 75 euro in rekening gebracht.
Voor grotere shows bereken ik - afhankelijk van uw wensen en daarvoor benodigde apparatuur - prijzen vanaf 700 euro. De ervaring leert dat dit in de meeste gevallen ook voldoende is.
Als extra een scherm waarop videoclips vertoond worden, kost 100 euro extra.
Naast het factuurbedrag betaalt u 30 cent per kilometer aan reiskosten.
Vanzelfsprekend maak ik graag voor u een vrijblijvende offerte met al uw specifieke wensen. In principe geldt: niets is onmogelijk. 'Your wish is my command'.