brengt uw verleden tot leven

Demodag over digitaliseren films en massages
Onder het motto ‘Laat uw oude films niet verloren gaan’ verzorgt Historing vrijdag 20 april tussen 12.00 uur en 20.00 uur in het huiscafé van ‘t Voorhuys in Emmeloord (De Deel 20, 8302 EK) doorlopend demonstraties, waarbij u met eigen ogen kunt aanschouwen hoe uw smalfilms beeld voor beeld gescand en digitaal gemaakt worden. U kunt daarvoor uw eigen oude smalfilms (super 8 of normaal 8) meebrengen. Een schitterende en fascinerende techniek met fantastische resultaten! Zo zag u uw smalfilms nog nooit! Ook bestaat de mogelijkheid te kijken of uw oude videobanden kwalitatief nog goed genoeg zijn om afgespeeld en gedigitaliseerd te worden. Daartoe staan er een drietal videorecorders opgesteld van de types VHS, Betamax en V-2000.

Tegelijkertijd vertelt Coby Dinkela in dezelfde locatie aan geïnteresseerden alles over massages. Puur voor ontspanning? Op medische gronden? Gewoon om eens te proberen? Coby vertelt over ontspanningsmassage, integrale massage, de balans tussen lichaam en geest en nog veel meer. Naast deze massages geeft ze in haar praktijk namelijk ook energetische-, reiki- en regressietherapie.

Coby en ik slaan voor deze ene dag de handen ineen om zoveel mogelijk mensen te vertellen over onze passie. Totaal niet op elkaar lijkend, maar toch met een overeenkomst: mensen een stukje plezier in het leven schenken. Enerzijds door het letterlijk zichtbaar maken van dierbare herinneringen, anderzijds door een (vaak) onzichtbare beperking te helen of in ieder geval te verlichten. Al jaren timmeren we succesvol aan de weg en omdat we elkaar privé al heel lang kennen ontstond het unieke idee de handen voor één keer ineen te slaan om wellicht elkaar te versterken. Misschien de opmaat tot een groots opgezette demodag van ZP’ers?

Overigens laten Coby en ik weten dat bezoekers die dag mooie kortingen tegemoet kunnen zien wanneer ze films aanbieden bij
Historing of nadere afspraken maken bij Health4Living.

Gedigitaliseerde bestanden nu ook leverbaar via 'We transfer'
Naast de reeds bestaande dragers als DVD, BluRay, CD, USB-stick, SD-kaart of externe harde schijf kunnen de voor u gedigitaliseerde film-, video- en audiobestanden vanaf nu ook digitaal verstuurd worden. Historing gebruikt daarvoor 'We Transfer'. Dit is een Nederlandse down- en uploaddienst, waarmee grote bestanden via het internet veilig naar u gezonden kunnen worden. U ontvangt een email met een link, waarna u een maand lang de tijd heeft uw video- of audiobestanden naar uw eigen PC of laptop te downloaden.
Nieuwjaarsreceptie opgeluisterd door Muziek Nostalgiek
Vrijdagmiddag 19 januari luisterde ik de nieuwjaarsreceptie van Nationale Vereniging De Zonnebloem Afdeling Dalfsen op met Muziek Nostalgiek. Met dank aan Dalfsennet voor het artikel.
Klik hier voor de link naar het bericht op de website van Dalfsen Net.
Historing lanceert nieuwe website
Om bij te blijven in de 'vaart der volkeren' is het soms noodzakelijk wijzigingen door te voeren. De vindbaarheid op zoekmachines is belangrijk en vandaar dat Historing vandaag haar nieuwe website introduceert. Een website die voldoet aan alle nieuwe normen en nog steeds erg gemakkelijk bedienbaar is en snel navigeerbaar. Ook is de website nu geschikt gemaakt voor alle mobiele applicaties.We hopen nu weer jaren voort te kunnen.
***
10 jaar Historing! Dat hebben we gevierd!
Er was volop media-aandacht, bijvoorbeeld van RTV Oost!
Klik hier voor het hele artikel op de website.
Ook was er een prachtig artikel in de Stentor!
Publicatie de Stentor

Ook mijn voormalige woonplaats liet zich niet onbetuigd!
Klik hier voor het artikel op www.dedemsvaartinvogelvlucht


Al eerder tijdens de demodagen in Dedemsvaart was er media-aandacht…
Klik hier voor het artikel op www.dedemsvaartinbeeld.nl