brengt uw verleden tot leven

Gedigitaliseerde bestanden nu ook leverbaar via 'We transfer'
Naast de reeds bestaande dragers als DVD, BluRay, CD, USB-stick, SD-kaart of externe harde schijf kunnen de voor u gedigitaliseerde film-, video- en audiobestanden vanaf nu ook digitaal verstuurd worden. Historing gebruikt daarvoor 'We Transfer'. Dit is een Nederlandse down- en uploaddienst, waarmee grote bestanden via het internet veilig naar u gezonden kunnen worden. U ontvangt een email met een link, waarna u een maand lang de tijd heeft uw video- of audiobestanden naar uw eigen PC of laptop te downloaden.
Nieuwjaarsreceptie opgeluisterd door Muziek Nostalgiek
Vrijdagmiddag 19 januari luisterde ik de nieuwjaarsreceptie van Nationale Vereniging De Zonnebloem Afdeling Dalfsen op met Muziek Nostalgiek. Met dank aan Dalfsennet voor het artikel.
Klik hier voor de link naar het bericht op de website van Dalfsen Net.
Historing lanceert nieuwe website
Om bij te blijven in de 'vaart der volkeren' is het soms noodzakelijk wijzigingen door te voeren. De vindbaarheid op zoekmachines is belangrijk en vandaar dat Historing vandaag haar nieuwe website introduceert. Een website die voldoet aan alle nieuwe normen en nog steeds erg gemakkelijk bedienbaar is en snel navigeerbaar. Ook is de website nu geschikt gemaakt voor alle mobiele applicaties.We hopen nu weer jaren voort te kunnen.
***
10 jaar Historing! Dat hebben we gevierd!
Er was volop media-aandacht, bijvoorbeeld van RTV Oost!
Klik hier voor het hele artikel op de website.
Ook was er een prachtig artikel in de Stentor!
Publicatie de Stentor

Ook mijn voormalige woonplaats liet zich niet onbetuigd!
Klik hier voor het artikel op www.dedemsvaartinvogelvlucht


Al eerder tijdens de demodagen in Dedemsvaart was er media-aandacht…
Klik hier voor het artikel op www.dedemsvaartinbeeld.nl