brengt uw verleden tot leven

Video- en audioverhuur
Historing is ook gespecialiseerd in de audiovisuele ondersteuning van zakelijke evenementen en bijeenkomsten. Het gaat hierbij om verhuur van een zelf gebouwde DJ Booth met daarop een geluidscontroller, een MacBook Pro en een zender voor de draadloze microfoon, een videoscherm van 2 x 1 meter met short-throw beamer en een geluidsinstallatie, bestaande uit 2 EV full range actieve speakers op statief. Het geheel is geschikt voor zalen tot ongeveer 50 personen. De apparatuur is alleen te huur inclusief technische ondersteuning.
Historing neemt U alle zorgen uit handen en zorgt voor zowel het transport als de opbouw en demontage. Door jarenlange ervaring weten wij precies wat U nodig heeft en vooraf wordt alles natuurlijk goed overlegd.

De mogelijkheden

De mogelijkheid bestaat om zelf in te pluggen met uw laptop. Ervaring leert dat een presentator vooral vertrouwd op zijn eigen apparatuur. Hij weet hoe deze werkt, heeft ermee kunnen oefenen en het belangrijkste bij een presentatie is dat er niets misgaat. Maar als u die ervaring niet heeft kunt u natuurlijk gebruik maken van onze Macbook Pro met diverse mogelijkheden voor het houden van een presentatie. Ook Microsoft Powerpoint (het meest gebruikte presentatieprogramma ) doet zijn werk vanaf het Macbook.

BeamerDe beamer kent een VGA- en HDMI-aansluiting, Scart of composiet-aansluiting. U kunt gebruik maken van een draadloze microfoon, maar ook bestaat de mogelijkheid om het publiek de mogelijkheid te geven tot het stellen van vragen via de draadloze microfoon. Zelf kunt u dan gebruik maken van een vaste microfoon.

De kosten
Het huren van complete audiovisuele ondersteuning kent een all-in prijs van € 150,00 inclusief BTW voor een dagdeel (een ochtend, middag of avond) exclusief reiskosten ad 30 cent per kilometer vanaf Zwolle. Bel en vraag gerust naar de mogelijkheden.